Tenniskidstoernooi

Alle kinderen van onze vereniging die geboren zijn tussen 2010 en 2016 zijn aangemeld voor de database Rood-Oranje van de KNLTB in de categorie 1 of 2 passend bij hun leeftijd en technische vaardigheden. Bij het spelen van externe KNLTB-evenementjes weet een andere vereniging of je in categorie 1 of 2 moet worden geplaatst. 

Voor onze Rood-Oranje kinderen hebben wij weer een programma samengesteld dat steeds in een blok van 1 tot maximaal 4 uur wordt gespeeld en waar per evenement voor kan worden ingeschreven. Het is een combinatie van onderlinge wedstrijden, officiële KNLTB evenementjes en het TV Wolfsbosch JeugdClubkampioenschap. Je kunt dichtbij dus een hoop ervaring opdoen in het spelen van wedstrijdjes. De trainers, JC en TC begeleiden het een en ander en we hopen natuurlijk op de medewerking van ouders!

Speciale oefenmomenten tijdens de zondagcompetitie in mei en juni waarbij Mark Hirschmann en iemand van de JC of TC aanwezig zal zijn:

  • Aangooien door voornamelijk ouders voor kinderen die nog geen rally kunnen spelen.
  • Rood onderlinge wedstrijdjes voor kinderen die hiermee beginnen of de ietwat gevorderden.
  • Oranje onderlinge wedstrijdjes voor de beginnende en ervaren Oranje spelers. 

Iedereen die er steeds voor zorgt dat zijn mailadres actueel bekend is, ontvangt per evenement een mail voor inschrijven met een deadline.
(Geef wijzigingen door aan ledenadministratie via [email protected] en via [email protected])