Lidmaatschap tarieven en voorwaarden

Wij verwelkomen je graag als nieuw lid, maar wil je eerst een keer uitproberen of tennissen bij TV Wolfsbosch iets voor je is? Laat je introduceren (pas à € 5 te koop aan de bar).

Klik op deze link voor Aanmelden. Met je aanmelding verklaar je kennis te hebben genomen van en in te stemmen met  de  regels en protocollen van Tennis Vereniging Wolfsbosch. Wordt je senior lid dan verwachten we dat je ook je steentje bijdraagt aan het reilen en zeilen van de vereniging door het vervullen van diensten. Lees daarom de Informatie hierover in Dienstplicht voor seniorleden.

Om een lidmaatschap te beeïndigen log eerst in en ga dan naar Lidmaatschap opzeggen.

2024
Lidmaatschap
Leeftijd per 1 januari (1)
Speelrecht
KNLTB lid
Contributie per jaar
Contributie 1e jaar lidmaatschap na
Inschrijf
geld
1 mei  (3)
1 sept (3)

Senior Actief

17 en ouder

Ja

Incl

€ 170,00

€ 122,00

€ 74,00

€ 30,00

Senior Niet-actief

17 en ouder

Nee

 

€ 27,00

€ 27,00

€ 27,00

€ 30,00

Senior Actief Student (2)

17 en ouder

Ja

Incl

€ 85,00

€ 66,00

€ 47,00

€ 30,00

Junior Actief

9 t/m 16

Ja

Incl

€ 114,00

€ 85,00

€ 56,00

€ 15,00

Tenniskids

1 t/m  8

Ja

Incl

€ 33,00

€ 33,00

€ 33,00

€ 15,00

Competitielid  Junior/Senior

9 en ouder

Op uitnodiging. Speelrecht = deelname competitie.

€ 58,00  per competitieseizoen. Gratis voor leden van tennisvereniging in Vught.

Voorwaarden

(1) Leeftijd

De leeftijd wordt bepaald op de laatste dag van het verenigingsjaar. Is men dan 18 jaar of ouder dan behoor je tot de senioren omdat je in dat jaar 18 wordt dan wel bent.

(2). Student

Bewijs van inschrijving van een voltijdstudie per 1 januari van verenigingsjaar is vereist. Het gereduceerde tarief wordt in de vorm van een korting op de seniorlidmaatschap toegepast.

(3) 

Indien het senior, student of junior lidmaatschap start in de loop van het verenigingsjaar dan wordt de voor dat jaar verschuldigde contributie bepaald aan de hand van het trimester waarin de ingangsdatum valt. Ligt die datum voor 1 mei dan is de volledige jaarcontributie verschuldigd. Na 1 mei wordt op de jaarcontributie een korting toegepast op basis van één trimester. Na 1 september is er een korting voor 2 trimesters.

Betaling

In de e-mail met de factuur is een betaallink opgenomen. Heb je toestemming gegeven voor automatische incasso dan wordt het bedrag automatisch geïncasseerd. Je kunt ook kiezen om via de betaallink direct te betalen. Dan heb je de keuze om in maximaal vier termijnen te betallen. Kies je daarvoor dan wordt per termijn een extra bedrag in rekening gebracht. Dit bedrag wordt vermeld zodra je voor termijnbetaling kiest.

Verenigingsjaar

Loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Bar- en Parkdiensten

Actieve seniorleden ondersteunen de vereniging door het per jaar verplicht vervullen van enkele uren bar- en of parkdiensten. Voor meer informatie zie Dienstplicht voor seniorleden.

Trainen/Lessen

Alleen leden (m.u.v. de senior niet-actieve leden) kunnen vanaf de ingangsdatum van hun lidmaatschap trainen danwel tennislessen volgen. Er is zowel Training voor senioren als Training voor junioren. De kosten van trainen/lessen (zie training) zijn niet inbegrepen;

Beëindigen lidmaatschap

Vóór 1 december anders wordt het lidmaatschap automatisch verlengd naar het volgende verenigingsjaar. Gebruik hiervoor altijd het Opzegformulier. Er vindt geen restitutie plaats.