T.V. Wolfsbosch

Tennisvereniging Wolfsbosch, opgericht in 1951, is een gezellige en actieve vereniging gevestigd op een mooie locatie in Vught met 11 verlichte kunstgrasbanen en een prachtig paviljoen.

Ons doel is om zonder onderscheid en met zorg voor onze omgeving iedereen in staat te stellen om in een gastvrije en veilige omgeving onderling en/of in teamverband tennis te spelen en nieuwe contacten te leggen. Iedereen kan bij ons lid worden. Inmiddels hebben we ruim 1100 leden (jong en oud). 

                             

Wekelijks kunnen onze seniorleden vrij deelnemen aan de husselochtend en -avond om met andere leden in wisselende samenstellingen dubbelspel te spelen. Met ruim 50 teams (jeugd en senioren) nemen we deel aan KNLTB competities. Daarnaast organiseren we jaarlijks circa 10 toernooien voor jong en oud, waaronder diverse thema-toernooien die met een feestelijke avond worden afgesloten. 

Elk jaar organiseren we diverse evenementen waarbij de opbrengsten van het inschrijfgeld te goede komt aan een goed doel. 

Onze leden kunnen gedurende het hele jaar  hun tennisvaardigheden verbeteren door deel te nemen aan op leeftijd en vaardigheid afgestemde les/trainingsprogramma's die door onze partner Sport-Events worden verzorgd.

De inkomsten die we verkrijgen via het lidmaatschap van onze leden, bijdragen aan toernooien, bijdragen van donoren en de inkomsten van ons gezellig paviljoen worden volledig besteed aan het in stand houden van onze vereniging en de faciliteiten. 

Door onze samenwerking met Krachtvaardig voor het onderhoud van ons paviljoen en park stellen we personen met een achterstand in staat om zich te ontwikkelen.

Bekijk onze vereniging in vogelvlucht.