T.V. Wolfsbosch

Tennisvereniging Wolfsbosch, opgericht in 1951, is een gezellige en actieve vereniging gevestigd op een mooie locatie in Vught met 11 verlichte kunstgrasbanen en een prachtig paviljoen.

Ons doel is om zonder onderscheid en met zorg voor onze omgeving onze ruim 1100 leden (jong en oud) in staat te stellen om in een gastvrije en veilige omgeving onderling en/of in teamverband tennis te spelen en nieuwe contacten te leggen.

Wekelijks kunnen onze seniorleden vrij deelnemen aan de husselochtend en -avond om met andere leden in wisselende samenstellingen dubbelspel te spelen. Met ruim 50 teams (jeugd en senioren) nemen we deel aan KNLTB competities. Daarnaast organiseren we jaarlijks circa 10 toernooien voor jong en oud, waaronder diverse thema-toernooien die met een feestelijke avond worden afgesloten.

Onze leden kunnen gedurende het hele jaar  hun tennisvaardigheden verbeteren door deel te nemen aan op leeftijd en vaardigheid afgestemde les/trainingsprogramma's die door onze partner Sport-Events worden verzorgd.

Bekijk onze vereniging in vogelvlucht.