Sponsoren zijn partners voor T.V. Wolfsbosch

T.V. Wolfsbosch is als grootste tennisclub van Vught met 1100 leden en ruim 50 teams die deelnemen aan KNLTB competities ook voor u een interessante partner.

Als sponsor stelt u onze leden (jong en ouder) in staat hun mentale en fysieke gezondheid in topconditie te houden. Niet alleen door sportief bezig te zijn maar ook door een uitnodigende omgeving te bieden om contacten op te bouwen en te onderhouden. Leden met ambitie kunnen daarnaast hun tennisvaardigheden verbeteren en zich in interne competities en toernooien meten met anderen.

Voor u als sponsorpartner bieden wij het volgende:

Versterken van mentale en fysieke fitheid van uw medewerkers. 
Dit kan natuurlijk ook voor uw relaties. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden zoals een gereduceerd lidmaatschapstarief, speciale tennisclinics, huren van banen voor een bedrijfstoernooi etcetera. 

Vergroten van uw naamsbekendheid.
U bereikt een groot publiek door middel van reclame-uitingen op ons tenniscomplex (banen, paviljoen), naamsponsor van een evenement, vermelding op kleding en andere uitrusting van spelers en begeleiders, vermelding op onze website. Dit kan zowel eenmalig als gedurende een langere periode.

Samen stellen we het voor u passende sponsorpakket samen.

Vrienden van Wolfsbosch
Iedereen die onze club een warm hart toedraagt en extra wil steunen in de vorm van een (kleine) financiële bijdrage kan een ‘Vriend van TV Wolfsbosch’ worden. Dit kan als particulier of als kleine/zelfstandig ondernemer, alleen of samen met een competitieteam of een vast tennisclubje. Lees meer over de mogelijkheden. 

Contact
Mocht u zich hierin herkennen, interesse hebben en verder willen praten of suggesties hebben, dan kunt u contact opnemen via Contact.

Wij horen graag van u!