Terug naar overzicht

Jeugdkamp Wolfsbosch 2024

Clubhuis
5-7-2024 10:00 - 7-7-2024 17:00

Van 05-07 t/m 07-07 zullen wij voor de tweede keer het Jeugdkamp gaan organiseren op ons eigen tennispark.Het jeugdkamp is enkel toegankelijk voor leden van TV Wolfsbosch in leeftijd van 7 t/m 17 jaar.

In dit weekend zullen de kinderen in tenten slapen op het terrein van TV Wolfsbosch.

Kosten € 74,- pp. Inschrijving is GESLOTEN !

Het kamp bestaat verder uit leuke uitdagende spellen waarbij kinderen tegen elkaar strijden in teams. Uiteraard wordt er ook getennist in dit weekend onder begeleiding van de trainers. Het weekend wordt ook weer afgesloten met een grote bbq voor de kinderen ouders en eventueel broers of zussen.

Eigen tent of samen? Bij de inschrijving kun je aangeven of je een eigen tent hebt en met wie je graag in de tent wil slapen. Het is wel handig dat de ouders dit ook onderling overleggen ivm maximale capaciteit van een tent.

Bijzonderheden? Verder willen wij u verzoeken om duidelijk aan te geven of er bijzonderheden zijn met voeding bijv.. vegetarisch, allergie of geloofsovertuiging.Uiteraard hebben wij ook dit weekend weer hulp nodig van ouders bij onderdelen van het kamp. Ook dit kunt u aangeven in het inschrijfformulier.

Wilt u ons sponseren? Wij willen het kamp natuurlijk ieder jaar weer leuker en uitdagender maken dan het jaar ervoor dus willen wij ook vragen of er ouders met een bedrijf zijn die graag een onderdeel van het kamp zouden willen sponsoren. Hierbij kunt u denken aan voeding (ontbijt, lunch avondeten, frietkar of bbq), kampshirt, stormbaan. groot uitdagend spel enz…Indien u hiertoe bereid bent nemen wij uiteraard contact met u op.

Informatie via [email protected]

Wij hopen weer een mooie ervaring te creëren voor uw kind(eren)

Met sportieve groet,

De Jeugdkampcommissie:
Robin van Meer (kampleider)
Geert Luijendijk 
Jacco van Pelt
Mark Hirschmann
Rob van Tiel

  Terug naar overzicht