Lidmaatschap; aan- en afmelden

2 januari 2023: de stop is tijdelijk opgeheven totdat we weer aan ons maximum aantal senioren zitten 

ER IS EEN LEDENSTOP VOOR SENIOREN. 

Je kunt je wel inschrijven en komt dan op de wachtlijst.
In 2023 zal voor ieder seniorlid dat opzegt de bovenste op de wachtlijst een mail krijgen om de inschrijving definitief te maken.
Let op: je kunt niet trainen als je op de wachtlijst staat!

                                      Contributie TV Wolfsbosch 2023

  Senioren Junioren Tenniskids Introkids Studenten
Lid worden tussen 31-12-2005 en eerder 1-1-2006 t/m 31-12-2014 1-1-2015
en later
1-1-2013 t/m
31-12-2014
 
1-1 en 30-4 € 170 € 114 € 33 € 33 € 85
1-5 en 31-8 € 136 € 94 € 33 € 33 € 76
1-9 en 31-12 €  78 € 60 € 33 € 33 € 47

Verenigingsjaar
Een verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december.

Automatische incasso
De jaarcontributie wordt conform het huishoudelijk reglement in een keer geïnd via een automatische incasso tenzij je als lid aangeeft dat er in termijnen moet worden geïncasseerd. De contributie zal de laatste week van januari worden geïncasseerd.

Om aan te geven dat je voor jezelf of een gezinslid graag een incasso in termijnen wilt, kun je vóór 1 januari van het verenigingsjaar waarop de contributie betrekking heeft een mail met dit verzoek sturen aan finadm@wolfsbosch.nl onder vermelding van de naam van het lid en zijn/haar KNLTB nummer. Dan wordt het totale bedrag over 4 termijnen van eind januari tot eind april geïncasseerd. Houd er rekening mee dat je dit per lid op naam aangeeft als je dit voor meerdere leden binnen je gezin wilt.

Bij ingaan van het lidmaatschap vanaf mei of later wordt resterende jaarcontributie altijd in 1 keer geïnd.

Introduceren
Wil je een keer uitproberen of tennissen bij TV Wolfsbosch iets voor je is? Laat je introduceren (pas à € 5 te koop aan de bar).
Ben je net lid geworden, kom dan eens naar een husselavond of -ochtend.

Inschrijfgeld
Bij het aangaan van het lidmaatschap is inschrijfgeld vereist:

 • Senioren en studenten: € 30,00 
 • Junioren, tennis- en introkids: € 15,00 

Introkids
Junioren geboren in 2013 en 2014 mogen één trainingsperiode kennismaken met de tennissport middels training met een introductielidmaatschap van € 33+ € 15,00 entreegeld. 
Introkids die beginnen in oktober (wintertraining) moeten vóór 15 januari opzeggen, anders betaal je het juniorenlidmaatschap voor de resterende periode. Dat is het juniorlidmaatschap van € 114 voor de rest van het jaar.
Introkids die beginnen in april (zomertraining) moeten vóór 1 september opzeggen, anders betaal je het juniorenlidmaatschap voor de resterende periode. Dat is het juniorlidmaatschap van € 60,00 voor de rest van het jaar.

Studenten
Student-seniorleden krijgen een korting op de contributie op vertoon van een bewijs van inschrijving bij een (voltijd-)studie. Status aan het begin van het jaar is geldig voor het hele jaar.

Familielidmaatschap
Bij families met vier of meer spelende leden kan het vierde, vijfde of zesde spelende lid (en zo verder) een korting krijgen van € 18 per jaar.
Slapende leden en tenniskids tellen NIET mee als spelende leden.
Neem hiervoor contact op met de financiële administratie

Niet-actief
Een niet-actief lid betaalt € 27 (op jaarbasis). U ontvangt geen KNLTB-pas.

Blessures
Bij een te verwachten langdurige blessure kun je het actieve lidmaatschap tijdelijk omzetten naar een niet-actief lidmaatschap.
Dit is mogelijk na overleg met het secretariaat en onder overlegging van een doktersverklaring.
Het reeds betaalde KNLTB-contributiedeel kan niet worden verrekend. Uw KNLTB-pas wordt dan (tijdelijk) geblokkeerd.

Opzeggen
In alle bovengenoemde gevallen is men lid en dient men dus ook op te zeggen volgens onderstaande regels.
Opzeggen van het lidmaatschap moet altijd vóór 1 december van het kalenderjaar via de website, anders ben je een volledig jaar contributie verschuldigd. 
Klik hier om af te melden

Bardienst
Naast de betaling van de contributie is er voor seniorleden van 18 jaar en ouder de verplichting tot het vervullen van bardiensten. Bekijk het inschrijfformulier voor details.
In plaats van bardienst kan men ook kiezen voor het invullen van parkdiensten of kan bardienst voor € 125 worden afgekocht.
Het invullen van bar-/parkdiensten/afkopen moet voor 1 januari zijn gedaan.
Indien een lid geen bar-/parkdiensten plant en na herhaalde herinneringen ook niet aangeeft deze te willen afkopen, is door de ledenvergadering besloten dat, na 1 april van dat jaar een bedrag van € 175 wordt geincaseerd.
De boete bij niet komen opdagen voor een bar-/parkdienst, is door de ledenvergadering vastgesteld op € 50 die mag worden geïncasseerd.

Pasfoto
Om u aan te melden dient u het inschrijfformulier in te vullen op deze site. Hierna stuurt u een recente pasfoto (maat: 300 px breed x 400 px hoog) naar de ledenadministratie: ledenadm@wolfsbosch.nl. Hierna is uw aanmelding compleet en ontvangt u een bevestingsmail.

Klik hier voor het inschrijfformulier

Voor het wijzigen van gegevens: log in bij "inloggen voor leden" en wijzig je gegevens bij "mijn profiel" en vervolgens "mijn gegevens".

Sponsoren

 • van Helvoort Sport
 • Wakker Architecten
 • Apotheek van Amerongen
 • Loopschool Wim Akkermans
 • Van Woesik Elektro
 • Pronto Wonen
 • Drijvers
 • Njoy banner
 • Schuurmans & Rombauts
 • Jan Hamers
 • Gevers
 • SUEZ
 • ProCureOn
 • Fysiotherapie Kapellaan

Realisatie: verenigingenweb