Vrienden van

Word lid van de Vrienden van T.V. Wolfsbosch!

Waarom de ‘Vrienden van T.V. Wolfsbosch’? 
We willen als club aantrekkelijk zijn voor onze leden. Nu en in de toekomst. Een goed jeugdbeleid, een mooi en aantrekkelijk park en niet te vergeten ons gezellige clubhuis. Daar is geld voor nodig. We hebben als club al een aantal loyale sponsors die onze club een warm hart toedragen. We weten echter dat er onder onze leden ook particulieren en kleine zelfstandigen zijn die Wolfsbosch ook extra zouden willen steunen.

Wie zijn de Vrienden van T.V. Wolfsbosch? 
Iedereen die onze club een warm hart toedraagt en extra wil steunen in de vorm van een (kleine) financiële bijdrage kan een ‘Vriend van T.V. Wolfsbosch’ worden. Particulier of zelfstandig/kleine ondernemer, een competitieteam of vast tennisclubje, ieder lid of groepje van leden kan ‘Vriend van T.V. Wolfsbosch’ worden.

Wat houdt het in en wat kost het? 
Boven de gezellige haard in ons clubhuis bevindt zich de wand van de ‘Vrienden van T.V. Wolfsbosch’. Deze wand is ons aangeboden door Procureon uit Eindhoven. Daarop kun je alleen, met je competitieteam (of ander groepje) of als zelfstandig ondernemer een bordje laten ophangen met je logo, naam en/of foto in ruil voor een kleine sponsorbijdrage:

 • Particulier: € 100,- per jaar (incl. btw), exclusief eenmalige maakkosten van het bordje (€ 21 excl. btw). 
 • Ondernemer: € 300,- per jaar (incl. btw), exclusief eenmalige maakkosten van het bordje (€ 21 excl. btw). Bij deze sponsoring (fiscaal aftrekbaar) krijg je een bedrijfslidmaatschap cadeau. Deze € 300,- kun je als bedrijfskosten opvoeren met een belastingvoordeel als gevolg. Je belastingadviseur kan je daar meer over vertellen. Uiteraard hoef je de reguliere lidmaatschapskosten dan niet te betalen. 

Wat krijg je hiervoor? 
Hiermee treed je toe tot de exclusieve groep van 64 Vrienden van T.V. Wolfsbosch en krijg je de beschikking over een mooie plek boven de gezellige haard in ons clubhuis. Dat betekent dus zichtbaarheid voor je bedrijf en/of jouw steun aan onze club! Daarnaast wordt er jaarlijks een tennistoernooi georganiseerd voor de ‘Vrienden van T.V. Wolfsbosch’, waar je zeker niet wilt ontbreken.

Hoe meld je je aan? 
Als je graag ‘Vriend van T.V. Wolfsbosch’ wilt worden, download dan het aanmeldformulier, vul het in en mail het ingescande formulier naar sponsorplan@wolfsbosch.nl, samen met je logo of datgene wat je op het bordje wilt hebben. Zorg ervoor dat je je logo en tekst voor op het bordje aanlevert als PDF of JPG. Je bestand zal passend gemaakt worden voor het formaat van het bordje (11 x 11 cm).

Na aanmelding ontvang je zo spoedig mogelijk een factuur. Zodra de factuur is betaald, wordt het bordje besteld en daarna op de wand gehangen. Zoals gezegd: er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij!

Vragen? 
Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Manon van Steenpaal, voorzitter van de Sponsorcommissie, op nummer 06-48582335 of via sponsorplan@wolfsbosch.nl.

Sponsoren

 • Fysiotherapie Kapellaan
 • Wakker Architecten
 • Tennis Today
 • Schuurmans & Rombauts
 • ProCureOn
 • van Helvoort Sport
 • Gevers
 • Van Woesik Elektro
 • SUEZ
 • Drijvers
 • Loopschool Wim Akkermans

Realisatie: verenigingenweb