Home

Geef je sportkleding nieuw leven

Het sportseizoen is voorbij en misschien stop je volgend jaar met deze sport of is je tenue net te klein om nog een jaar mee te gaan. Gooi deze niet in de textielbak maar lever deze in bij de Huiskamer in de Marktveldpassage.

Een aantal organisaties hebben het initiatief opgepakt om jouw sportkleding een nieuw leven te geven. Zij gaan alle overbodige sportkleding inzamelen om aan het begin van het nieuwe seizoen een weggeef beurs te houden. Dus zoek je kasten uit en verenigingen en scholen gooi de gevonden voorwerpen niet weg maar lever ze in.
Niet alleen kleding maar ook schoenen , tassen, tennisrackets of hockeysticks. Alles wat met sport te maken heeft mag je inleveren bij De Huiskamer (voormalig Chopin) aan de Raadhuisstraat in de Marktveldpassage.

Geopend maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.
Je kunt je spullen inleveren tot en met 17 augustus. Heb je nog vragen mail dan naar angele@centrumvught.nl of bel 06-51861929

Realisatie: verenigingenweb