Home

Sint was op Wolfsbosch!

Vrijdag 24 november kwamen 35 kinderen vol verwachting richting Wolfsbosch voor de komst van Sint Nicolaas. 

Na wat kleurplaten te  hebben gekleurd om het tennispaviljoen te versieren voor de Sint en de wereldberoemde Wolfsbosch Sintbingo te hebben gespeeld was het zover. Sinterklaas met twee Zwarte Pieten arriveerden. Zij hadden lekker veel strooigoed én cadeautjes bij. 

Nadat alle kindertjes hun cadeautjes hadden uitgepakt vertrok Sinterklaas weer naar andere kinderen. Nog een lekker broodje knak voor iedereen en het Sinterklaasfeest was helaas al weer ten einde. Gelukkig heeft de Sint beloofd volgend jaar weer een bezoekje te komen brengen aan onze tennisclub.

Je vindt mooie foto's van het feest in het fotoalbum.

De Jeugdcommissie

Realisatie: verenigingenweb