Home

Fort Vught 2017 wederom een succes!

Met 50 enthousiaste en tot het einde fanatiek deelnemende kinderen mag Fort Vught 2017 met recht een succes genoemd worden.

Fort Vught is een spelcircuit met diverse activiteiten. Tennis staat centraal, maar er is ook ruimte voor andere spellen en gezelligheid. Zo werden onder andere service en volley afgewisseld met Bubbel voetbal en Tchoek bal. Met veel inzet werd gestreden om de overwinning.

Het team met Coen, Stan, Wouter, Sep en Daan won uiteindelijk met een miniem verschil de bubbels en confetti. Gefeliciteerd met de overwinning mannen! Luca, Roos, Olivia, Liv en Stijn kregen een eervolle prijs omdat zij als allerjongsten het hele circuit hebben doorlopen.

Je kunt de foto's bekijken in het fotoalbum.

Alle begeleidende ouders, bedankt voor jullie hulp!

Trainers en Jeugdcommissie

Realisatie: verenigingenweb