Nieuws

BallenvoorBallen Kids Event: 1958 euro!

Op zondag 25 juni hebben ruim 40 kinderen een geweldige prestatie geleverd voor KWF. Met elkaar hebben zij 1958 euro opgehaald!
Als dank heeft de BallenvoorBallencommissie samen met onze trainers deze kinderen een feestje aangeboden. Er is ludiek tennis gespeeld, samen gegeten, wedstrijdjes gespeeld van aangooien Wit en Blauw tot en met Groen heel veld. Hierna was er natuurlijk prijsschieten zodat elk kind ook met een prijsje naar huis ging. Kijk ook in het fotoboek van deze dag!
Hiernaast waren er prijzen voor die kinderen die het meeste geld bij elkaar hebben gesprokkeld. Hoofdprijs en een racket voor Jorik van Leeuwen met het ongeloofelijke bedrag van 461 euro. Privétraining voor Mats en Finn van Hest met ieder 175 euro  en de volgende kinderen gaan komende week VR in het clubhuis spelen: Vincent Bijnsdorp, Nouria Fokkema, James Boeijen, Sterre Barker, Maurits en Linde Hesselmans, Loekie Burgman. Wij danken alle kinderen, hun ouders en sponsoren.

Gelukkig hebben we de foto's nog. Met veel enthousiasme gemaakt. Wil je ze zien? Kijk dan op Flickr voor het uitgebreide fotoalbum van het evenement.

Realisatie: verenigingenweb