Nieuws

Ook twee jeugdteams (Groen 2) zijn kampioen geworden!

Team 1 dat bestaat uit Loek van Pagée, Jona Verachtert, Seph van der Krabben, Robert Bos & Mats van Hest verloor slechts 2 wedstrijden en stond op de laatste speeldag al 10 punten los van de nummer 2. Deze heren hadden overigens het creatieve idee om middels steen, papier, schaar te bepalen wie welke wedstrijdjes speelde. Na afloop van de laatste wedstrijd mochten ze een verfrissende kampioensdouche nemen bij De Blaak in Tilburg. Gefeliciteerd mannen!

En ook team 5 dat bestond uit zes jongens die nog nooit competitie hebben gespeeld, werd op zeer knappe wijze kampioen. Zij moesten in de laatste wedstrijd in ieder geval 2 punten halen, maar maakten er veiligheidshalve 5 van. Proficiat debutanten Luuk Hendricks, Bruno & Olivier de Groot, Luke Bemer, Jort Schalken & Luís Bink, klasse!

Tevens dank aan de jeugdcommissie die zorgde voor een feestelijke huldiging en een gezellige BBQ ter afsluiting.

Realisatie: verenigingenweb