Nieuws

Maar liefst vier kampioenen in de voorjaarscompetitie!

Drie Gemengd Dubbel Teams (vrijdagavond) en één Herenteam (zaterdag) werden kampioen.

Het Gemengd Dubbel team van Harrie van Helvoort werd na een zinderend spannende avond op de laatste speeldag kampioen in de 1e klasse! Harrie, Wim, Marijke, Zabien en Erwin, van harte proficiat!

Het tweede Gemengd Dubbel team in de 4e klasse van Gon van Oerle wist 27 van de 28 wedstrijden te winnen en eindigde maar liefst acht punten voor nummer twee! Van harte gefeliciteerd Gon, Mariëtte, Ad, Stefanie, Gert-Jan en Jos! Volgend jaar geplaatst én een klasse hoger!

Ook het derde Gemengd Dubbel team van Nicole van Mook is kampioen geworden in de 4e klasse. Op de laatste speeldag moest nog één punt worden binnengehaald; het werden er twee. Hulde voor Nicole, Kees-Jan, Dennis, Lonneke en Marieke en ook voor de invallers! Ook jullie volgend jaar geplaatst en een klasse hoger!

Op de zaterdag is ons tweede Heren team van Bas Rombauts (zie foto) in de 2e klasse kampioen geworden. Het benodigde punt werd ruim binnengehaald op de laatste speeldag. Proficiat Bas, Bart, Bauke, Ed, Roy, Jan en Maikel, volgend jaar 1e klasse!

Realisatie: verenigingenweb