Nieuws

 • Herinrichten parkeerplaats

  Na de uitruil van grond met de buurman is de parkeerplaats dan nu ook opnieuw ingericht.
  Dat scheelt weer een aantal parkeerplaatsen en maakt een opgeruimde indruk.
  Mooi op tijd voor het Parkentoernooi!

  lees meer
 • Fort Vught 2017 wederom een succes!

  Met 50 enthousiaste en tot het einde fanatiek deelnemende kinderen mag Fort Vught 2017 met recht een succes genoemd worden.

  Fort Vught is een spelcircuit met diverse activiteiten. Tennis staat centraal, maar er is ook ruimte voor andere spellen en gezelligheid. Zo werden onder andere service en volley afgewisseld met Bubbel voetbal en Tchoek bal. Met veel inzet werd gestreden om de overwinning.

  Het team met Coen, Stan, Wouter, Sep en Daan won uiteindelijk met een miniem verschil de bubbels en confetti. Gefeliciteerd met de overwinning mannen! Luca, Roos, Olivia, Liv en Stijn kregen een eervolle prijs omdat zij als allerjongsten het hele circuit hebben doorlopen.

  Je kunt de foto's bekijken in het fotoalbum.

  Alle begeleidende ouders, bedankt voor jullie hulp!

  Trainers en Jeugdcommissie

  lees meer
 • EINDSTAND KWF BallenvoorBallen 2017

  Gisteren hebben de 1e prijswinnaars van het BallenvoorBallen Toernooi een ongelooflijk leuke en leerzame middag beleefd tijdens de clinic van Jacco Eltingh.
  Voor ons als commissie rest op dit moment alleen nog om alle deelnemers, ambassadeurs van ons toernooi, commissies van Wolfsbosch die ons hebben ondersteund en het bestuur van Wolfsbosch die ons nog een afrondingsbijdrage schonken ongelooflijk te bedanken!

  Het totaal bedrag voor KWF-kankerbestrijding 2017 is geworden: €5500,-

  Wij gaan na een kleine pauze starten met de voorbereidingen voor BallenvoorBallen 2018 die zal worden gespeeld van 24 juni t/m 1 juli. Ideeën voor onze volgende editie zijn als altijd welkom op ons mailadres: ballenvoorballen@wolfsbosch.nl

  Tot op het BallenvoorBallen 2018!

  Met vriendelijke tennisgroet,
  Martin, Martijn, Roel, Pascal, Sophie, Laure, Sandra, Thyrza en Marga

  lees meer
 • Save the date! Clubkampioenschappen senioren en junioren

  Van woensdag 13 september 2017 tot en met zondag 24 september vinden de clubkampioenschappen plaats.

  Ook dit jaar vallen de kampioenschappen voor de junioren en senioren samen. Dit staat weer garant voor een druk bezocht en gezellig toernooi. 

  Schrijf je snel in! Inschrijven voor de senioren is mogelijk op toernooi.nl! Dit kan tot en met donderdag 7 september 2017. Ook de junioren kunnen zich inschrijven via toernooi.nl.

  Groet,
  Hanneke, Karin, Kees, Manuel en Axel

  lees meer
 • Inschrijving voor wintertraining of wintercompetitie al gedaan?

  Wil je ook in de winter trainen, klik hier voor alle info over hoe je je daarvoor inschrijft. Dit kan tot uiterlijk 10 september.

  Voor aanvullende vragen, mail je naar training@wolfsbosch.nl
  Inschrijven trainingen rechtstreeks via YourTennis

  Wintercompetitie voor senioren
  Op 5 september sluit de inschrijving voor de wintercompetitie 2017-2018. Klik hier voor alle informatie.

  Mocht je nog vragen hebben stuur dan een mail naar knltbcompetitie@wolfsbosch.nl
  Inschrijven senioren wintercompetitie 2017-2018

  lees meer
 • BallenvoorBallen Veiling: €1685,00

  Op zaterdag 1 juli heeft in een sfeervol clubhuis de BallenvoorBallen veiling ten behoeve van KWF plaatsgevonden. Er is een record bedrag opgehaald en alle deelnemers gaan met een goed gevoel de finaledag in. Voor iedereen die ook een steentje wil bijdrage staan op zondag nog de collectebussen in ons clubhuis en zijn er nog dames en heren sokken te verkrijgen met het BallenvoorBallen logo! Natuurlijk is er de gehele dag te genieten van schitterende finales. 

  Gelukkig hebben we de foto's nog. Met veel enthousiasme gemaakt. Wil je ze zien? Kijk dan op Flickr voor het uitgebreide fotoalbum van het evenement.

  lees meer
 • BallenvoorBallen Kids Event: 1958 euro!

  Op zondag 25 juni hebben ruim 40 kinderen een geweldige prestatie geleverd voor KWF. Met elkaar hebben zij 1958 euro opgehaald!
  Als dank heeft de BallenvoorBallencommissie samen met onze trainers deze kinderen een feestje aangeboden. Er is ludiek tennis gespeeld, samen gegeten, wedstrijdjes gespeeld van aangooien Wit en Blauw tot en met Groen heel veld. Hierna was er natuurlijk prijsschieten zodat elk kind ook met een prijsje naar huis ging. Kijk ook in het fotoboek van deze dag!
  Hiernaast waren er prijzen voor die kinderen die het meeste geld bij elkaar hebben gesprokkeld. Hoofdprijs en een racket voor Jorik van Leeuwen met het ongeloofelijke bedrag van 461 euro. Privétraining voor Mats en Finn van Hest met ieder 175 euro  en de volgende kinderen gaan komende week VR in het clubhuis spelen: Vincent Bijnsdorp, Nouria Fokkema, James Boeijen, Sterre Barker, Maurits en Linde Hesselmans, Loekie Burgman. Wij danken alle kinderen, hun ouders en sponsoren.

  Gelukkig hebben we de foto's nog. Met veel enthousiasme gemaakt. Wil je ze zien? Kijk dan op Flickr voor het uitgebreide fotoalbum van het evenement.

  lees meer
 • Maar liefst vier kampioenen in de voorjaarscompetitie!

  Drie Gemengd Dubbel Teams (vrijdagavond) en één Herenteam (zaterdag) werden kampioen.

  Het Gemengd Dubbel team van Harrie van Helvoort werd na een zinderend spannende avond op de laatste speeldag kampioen in de 1e klasse! Harrie, Wim, Marijke, Zabien en Erwin, van harte proficiat!

  Het tweede Gemengd Dubbel team in de 4e klasse van Gon van Oerle wist 27 van de 28 wedstrijden te winnen en eindigde maar liefst acht punten voor nummer twee! Van harte gefeliciteerd Gon, Mariëtte, Ad, Stefanie, Gert-Jan en Jos! Volgend jaar geplaatst én een klasse hoger!

  Ook het derde Gemengd Dubbel team van Nicole van Mook is kampioen geworden in de 4e klasse. Op de laatste speeldag moest nog één punt worden binnengehaald; het werden er twee. Hulde voor Nicole, Kees-Jan, Dennis, Lonneke en Marieke en ook voor de invallers! Ook jullie volgend jaar geplaatst en een klasse hoger!

  Op de zaterdag is ons tweede Heren team van Bas Rombauts (zie foto) in de 2e klasse kampioen geworden. Het benodigde punt werd ruim binnengehaald op de laatste speeldag. Proficiat Bas, Bart, Bauke, Ed, Roy, Jan en Maikel, volgend jaar 1e klasse!

  lees meer
 • Ook twee jeugdteams (Groen 2) zijn kampioen geworden!

  Team 1 dat bestaat uit Loek van Pagée, Jona Verachtert, Seph van der Krabben, Robert Bos & Mats van Hest verloor slechts 2 wedstrijden en stond op de laatste speeldag al 10 punten los van de nummer 2. Deze heren hadden overigens het creatieve idee om middels steen, papier, schaar te bepalen wie welke wedstrijdjes speelde. Na afloop van de laatste wedstrijd mochten ze een verfrissende kampioensdouche nemen bij De Blaak in Tilburg. Gefeliciteerd mannen!

  En ook team 5 dat bestond uit zes jongens die nog nooit competitie hebben gespeeld, werd op zeer knappe wijze kampioen. Zij moesten in de laatste wedstrijd in ieder geval 2 punten halen, maar maakten er veiligheidshalve 5 van. Proficiat debutanten Luuk Hendricks, Bruno & Olivier de Groot, Luke Bemer, Jort Schalken & Luís Bink, klasse!

  Tevens dank aan de jeugdcommissie die zorgde voor een feestelijke huldiging en een gezellige BBQ ter afsluiting.

  lees meer
 • Met korting naar Ricoh Open in Rosmalen

  Ook dit jaar is onze vereniging partner van het enige grastennistoernooi van Nederland: Ricoh Open in Rosmalen. Dit event vindt plaats van 12 tot en met 18 juni en staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, gecombineerd met toptennis van het allerhoogste niveau. Natuurlijk komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi, waaronder Grandslam-winnaars Marin Cilic en Juan Martin Del Potro.
   

  Houd www.ricoh-open.nl in de gaten voor de laatste updates.

  Gebruik de kortingscode en steun Wolfsbosch!
  Via deze link en kortingscode krijgen Wolfsbosch-leden €5,- korting bij het bestellen van entreekaarten: www.ricoh-open.nl/clubactie. Code: wolfsbosch-ri17. Per verkochte entreekaart ontvangt onze vereniging €5,-. Per VIP-kaart zelfs €10,-!

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb