Nieuws

 • BallenvoorBallen Veiling: €1685,00

  Op zaterdag 1 juli heeft in een sfeervol clubhuis de BallenvoorBallen veiling ten behoeve van KWF plaatsgevonden. Er is een record bedrag opgehaald en alle deelnemers gaan met een goed gevoel de finaledag in. Voor iedereen die ook een steentje wil bijdrage staan op zondag nog de collectebussen in ons clubhuis en zijn er nog dames en heren sokken te verkrijgen met het BallenvoorBallen logo! Natuurlijk is er de gehele dag te genieten van schitterende finales. 

  Gelukkig hebben we de foto's nog. Met veel enthousiasme gemaakt. Wil je ze zien? Kijk dan op Flickr voor het uitgebreide fotoalbum van het evenement.

  lees meer
 • BallenvoorBallen Kids Event: 1958 euro!

  Op zondag 25 juni hebben ruim 40 kinderen een geweldige prestatie geleverd voor KWF. Met elkaar hebben zij 1958 euro opgehaald!
  Als dank heeft de BallenvoorBallencommissie samen met onze trainers deze kinderen een feestje aangeboden. Er is ludiek tennis gespeeld, samen gegeten, wedstrijdjes gespeeld van aangooien Wit en Blauw tot en met Groen heel veld. Hierna was er natuurlijk prijsschieten zodat elk kind ook met een prijsje naar huis ging. Kijk ook in het fotoboek van deze dag!
  Hiernaast waren er prijzen voor die kinderen die het meeste geld bij elkaar hebben gesprokkeld. Hoofdprijs en een racket voor Jorik van Leeuwen met het ongeloofelijke bedrag van 461 euro. Privétraining voor Mats en Finn van Hest met ieder 175 euro  en de volgende kinderen gaan komende week VR in het clubhuis spelen: Vincent Bijnsdorp, Nouria Fokkema, James Boeijen, Sterre Barker, Maurits en Linde Hesselmans, Loekie Burgman. Wij danken alle kinderen, hun ouders en sponsoren.

  Gelukkig hebben we de foto's nog. Met veel enthousiasme gemaakt. Wil je ze zien? Kijk dan op Flickr voor het uitgebreide fotoalbum van het evenement.

  lees meer
 • Maar liefst vier kampioenen in de voorjaarscompetitie!

  Drie Gemengd Dubbel Teams (vrijdagavond) en één Herenteam (zaterdag) werden kampioen.

  Het Gemengd Dubbel team van Harrie van Helvoort werd na een zinderend spannende avond op de laatste speeldag kampioen in de 1e klasse! Harrie, Wim, Marijke, Zabien en Erwin, van harte proficiat!

  Het tweede Gemengd Dubbel team in de 4e klasse van Gon van Oerle wist 27 van de 28 wedstrijden te winnen en eindigde maar liefst acht punten voor nummer twee! Van harte gefeliciteerd Gon, Mariëtte, Ad, Stefanie, Gert-Jan en Jos! Volgend jaar geplaatst én een klasse hoger!

  Ook het derde Gemengd Dubbel team van Nicole van Mook is kampioen geworden in de 4e klasse. Op de laatste speeldag moest nog één punt worden binnengehaald; het werden er twee. Hulde voor Nicole, Kees-Jan, Dennis, Lonneke en Marieke en ook voor de invallers! Ook jullie volgend jaar geplaatst en een klasse hoger!

  Op de zaterdag is ons tweede Heren team van Bas Rombauts (zie foto) in de 2e klasse kampioen geworden. Het benodigde punt werd ruim binnengehaald op de laatste speeldag. Proficiat Bas, Bart, Bauke, Ed, Roy, Jan en Maikel, volgend jaar 1e klasse!

  lees meer
 • Ook twee jeugdteams (Groen 2) zijn kampioen geworden!

  Team 1 dat bestaat uit Loek van Pagée, Jona Verachtert, Seph van der Krabben, Robert Bos & Mats van Hest verloor slechts 2 wedstrijden en stond op de laatste speeldag al 10 punten los van de nummer 2. Deze heren hadden overigens het creatieve idee om middels steen, papier, schaar te bepalen wie welke wedstrijdjes speelde. Na afloop van de laatste wedstrijd mochten ze een verfrissende kampioensdouche nemen bij De Blaak in Tilburg. Gefeliciteerd mannen!

  En ook team 5 dat bestond uit zes jongens die nog nooit competitie hebben gespeeld, werd op zeer knappe wijze kampioen. Zij moesten in de laatste wedstrijd in ieder geval 2 punten halen, maar maakten er veiligheidshalve 5 van. Proficiat debutanten Luuk Hendricks, Bruno & Olivier de Groot, Luke Bemer, Jort Schalken & Luís Bink, klasse!

  Tevens dank aan de jeugdcommissie die zorgde voor een feestelijke huldiging en een gezellige BBQ ter afsluiting.

  lees meer
 • Met korting naar Ricoh Open in Rosmalen

  Ook dit jaar is onze vereniging partner van het enige grastennistoernooi van Nederland: Ricoh Open in Rosmalen. Dit event vindt plaats van 12 tot en met 18 juni en staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, gecombineerd met toptennis van het allerhoogste niveau. Natuurlijk komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi, waaronder Grandslam-winnaars Marin Cilic en Juan Martin Del Potro.
   

  Houd www.ricoh-open.nl in de gaten voor de laatste updates.

  Gebruik de kortingscode en steun Wolfsbosch!
  Via deze link en kortingscode krijgen Wolfsbosch-leden €5,- korting bij het bestellen van entreekaarten: www.ricoh-open.nl/clubactie. Code: wolfsbosch-ri17. Per verkochte entreekaart ontvangt onze vereniging €5,-. Per VIP-kaart zelfs €10,-!

  lees meer
 • Verslag ALV 15 maart

  In de afgelopen algemene ledenvergadering (ALV) werd duidelijk dat Wolfsbosch er financieel goed voorstaat. Het ledenaantal is in 2016 licht gegroeid, terwijl de landelijke trend nog steeds dalende is. Een heel goed teken.
  De nieuwe plannen voor het paviljoen en voor het terras zullen samen met de nieuwe ledverlichting bijdragen aan de goede sfeer en uiteindelijk ook voor een financiële verlichting zorgen.
  De nieuwe bestuursleden Jan Hein Janssens (Paviljoencommissie) en Meindert Willems (Technische commissie) zijn aan de leden voorgesteld. Lees meer in de notulen van de ALV (inloggen noodzakelijk). 

  lees meer
 • Verslag Senior Plus Event 2017

  WIST U DAT: ....

  • er ruim 80 senioren deelnamen aan het Senior Plus Event 2017 op 1 mei
  • van meer dan 10 verenigingen
  • ook van buiten Vught/Den Bosch
  • meer dan 80 wedstrijden zijn gespeeld op 10 banen
  • we geen regen hebben gehad
  • dus van goed tennisweer hebben genoten
  • we weer een enorme lunch hebben gehad
  • die zeer goed door Karen en Marja werd verzorgd
  • er zeer spannend gespeeld werd
  • er zo goed als geen blessures zijn geweest
  • de oudste deelnemer 89 jaar was en Piet Smulders heet
  • deze Piet ook nog gewonnen heeft
  • iedereen volgens ons genoten heeft
  • en wij dus ook, oa van de kroketten op het eind
  • meer foto's te bekijken zijn in dit fotoalbum 
  • wij weer zeggen: tot volgend jaar!!!

  Luuk, Marja en Jeanette

  lees meer
 • Scolarship Ruud van Nistelrooy Foundation gewonnen!

  Tijdens de finale van de Rabobank Clubkas Campagne mocht onze penningmeester Hubrecht de Pree een cheque voor een scolarship aan de Ruud van Nistelrooy Foundation in ontvangst nemen. Dat betekent dat Han Hakkens of iemand uit zijn trainersteam een opleiding mag gaan volgen bij de stichting van de bekende ex-voetballer. Het doel van de Ruud van Nistelrooy Foundation is het laten schitteren van elk kind door het zijn of haar talent te laten ontdekken.
     

  Dat was nog niet alles! Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne hebben zó veel mensen op onze tennisclub gestemd dat we een mooi bedrag op onze rekening gestort krijgen: 407,70 euro. Dat bedrag komt ten goede aan activiteiten voor de Wolfsbosch-jeugd. In totaal werd er 100.000 euro onder circa 300 stichtingen en verenigingen verdeeld. Alle stemmers, hartelijk bedankt!

  Hier kun je de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne in Den Bosch en omstreken downloaden.

   

  lees meer
 • Ontwerpwedstrijd

  Ben je kunstenaar of handig met metaal, hout of ander materiaal? Dan is deze wedstrijd iets voor jou!
  Ontwerp een nieuw welkomst'bord’ voor onze vereniging en geef daarbij aan hoe en tegen welke kosten jouw ontwerp uitgevoerd zou kunnen worden. De enige randvoorwaarde: het nieuwe logo van onze vereniging is het uitgangspunt. Dat is in hoge resolutie op te vragen bij communicatie@wolfsbosch.nl. Het woord ‘bord’ staat niet voor niets tussen aanhalingstekens: ook suggesties voor beplanting, beelden of (licht)installaties zijn van harte welkom. 

  Stuur jouw meest creatieve maar uitvoerbare idee voor 15 juni 2017 naar paviljoencommissie@wolfsbosch.nl. Begin juli wordt het winnende ontwerp bekend gemaakt. Indien de fianciële ruimte van de club het toelaat zal het winnende ontwerp worden uitgevoerd. 

  lees meer
 • Ga mee naar de Kids Day op RICOH Open!

  Wil jij de coolste freestyle tennismoves leren, 

  mooie prijzen winnen met allerlei tennisspellen, handtekeningen scoren, les krijgen van een tennistopper of vragen aan hem of haar stellen tijdens de Kidspersconferentie?


  Ga dan op 14 juni mee naar de Kidsday op RICOH Open!

  lees meer

Realisatie: verenigingenweb