Bardienst

Alle leden van 18 jaar en ouder zijn verplicht om bardiensten te draaien bij TV Wolfsbosch.
Bardiensten vind je op mijn.knltb.club. of op de ClubApp. Heb je die nog niet? Download hem dan nu. Ook voor de ledenlijst en competitie - of toernooiuitslagen kun je op de app terecht.

Puntensysteem
In 2023 dient iedere lid 12 punten te draaien. Als je echt geen bardienst kunt draaien, dan betaal je een boete van € 125,00 per jaar. 
Vrijwilligers in toernooicommissies en leden die in 2023 71 worden, hoeven -als zij dat willen- nog maar 6 punten bardienst te doen. Ook voor hen geldt een boete voor het niet draaien van 6 punten van €125. Leden in kerncommissies en het bestuur, worden extra beloond met vrijstelling van bardienst.

Via mijn.knltb.club kun je zelf snel en gemakkelijk de bardiensten plannen. Leden zijn zelf verantwoordelijk voor de bardienst.
Kun je toch niet, dan dien je zelf voor vervanging te zorgen. Zie hiervoor o.a. de lijst van betaalde invallers. Geef dit ook door aan de betreffende weekleider.

Wanneer je niet op komt dagen, volgt een boete voor niet op komen dagen van € 50,00 die wordt geïncasseerd!

Het invullen van bar-/parkdiensten/afkopen moet rond zijn vóór 1 januari 2023. Indien een lid geen bar-/parkdiensten inplant en na herinneringen ook niet de  €125 boete heeft betaald, is door de ledenvergadering besloten dat 1 maart van dat jaar een bedrag van € 175,00 wordt geïncasseerd.

Deblokkeren van de KNLTB-pas
Alle passen zijn per 1 januari geblokkeerd voor afhangen. Je krijgt dan een melding tijdens het afhangen in de app: "je kunt geen baan meer reserveren deze week". Als je je 12, dan wel 6, punten dienst hebt gepland voor 1 januari, blijft de pas gewoon bruikbaar.
Ben je later dan 1 januari met plannen? Plan dan zsm je diensten alsnog en stuur een mail naar de paviljoencommissie. Wekelijks worden de passen van leden met voldoende punten na ontvangen van de mail gedeblokkeerd. Verwacht dus niet dat je kunt plannen op dinsdagavond, mail kunt versturen en direct dezelfde avond kunt spelen.... Dat is geen onwil, maar niet te doen voor de commissie om voor ieder lid op ieder gewenst moment die handeling uit te voeren.

Verwijderen
Als je een dienst wil verwijderen, moet je eerst een andere dienst bijplannen. Daarna kun je pas een dienst LATEN verwijderen, maar alleen als je daarmee NIET onder de benodigde 12 of 6 punten komt.
Wijzigen kan slechts tot 6 weken voor de dienst en alleen als er een andere dienst beschikbaar is. Voor alle andere diensten geldt dat je zelf voor vervanging zorgt.

Opnieuw
Diensten die 2 weken of eerder worden afgebeld door de weekleider, moet je opnieuw inplannen. Bij diensten die binnen 2 weken worden afgezegd, kunnen we je wel vragen of je die opnieuw wil inplannen maar is dit niet meer verplicht.

Leden die in het tennisjaar de leeftijd van 75 jaar bereiken of hebben bereikt, krijgen vrijstelling van de bardiensten. Ook bestuursleden en leden in kerncommissies zijn dit jaar vrijgesteld. Leden in toernooicommissies hoeven nog maar de helft van de punten te draaien.

Voor overige aanvraag van vrijstelling stuur je een e-mail naar: paviljoencommissie@wolfsbosch.nl. De aanvraag wordt in het bestuur besproken.

Sponsoren

 • Jan Hamers
 • Loopschool Wim Akkermans
 • ProCureOn
 • Wakker Architecten
 • Pronto Wonen
 • SUEZ
 • Gevers
 • Drijvers
 • Van Woesik Elektro
 • Apotheek van Amerongen
 • Njoy banner
 • Schuurmans & Rombauts
 • Fysiotherapie Kapellaan
 • van Helvoort Sport

Realisatie: verenigingenweb